duurzaam
Comfortabel en energiezuinig wonen

In De Frederik woont u energiezuinig en comfortabel. De hoogwaardige gevelisolatie, de zonnepanelen op het dak en de warmte- en koudeopslag in de bodem maken het unieke woongebouw zo goed als zelfvoorzienend. In de winter draagt de laagstaande zon maximaal bij aan de verwarming van uw appartement dankzij de grote raampartijen in de gevel. In de zomer bieden de overstekken en terrassen voldoende bescherming tegen de hoogstaande zon. De vloerverwarming en -koeling in uw appartement laat u het hele jaar door van een aangenaam binnenklimaat genieten.

Energielabel A++++

De overheid wil de bouw- en bouwtoeleveringsbedrijven ertoe bewegen in 2020 energieneutrale woningen te bouwen. De norm voor de Energieprestatiecoƫfficiƫnt (EPC) voor nieuwbouwwoningen wordt daarom steeds verder aangescherpt. De huidige wettelijke eis voor de EPC voor nieuwbouwwoningen is 0,4, dat is gelijk aan energielabel A++. Met een EPC van 0,0 voldoen de exclusieve appartementen in De Frederik nu al aan de eisen van 2020. Deze EPC is gelijk aan energielabel A++++.

Duurzaamheid en kwaliteit

Tijdens het ontwerp- en bouwproces wordt ook aandacht besteed aan onder meer duurzaam materiaalgebruik, leefcomfort, luchtkwaliteit, toegankelijkheid, sociale veiligheid en levensbestendigheid van de appartementen. Zo wordt De Frederik een zo duurzaam en kwalitatief hoogwaardig mogelijk gebouw waarin u zich meer dan thuis zult voelen.