Nieuw wonen op vertrouwde grond

Is het de modernistisch-romantische architectuur, de hoogwaardige kwaliteit of het gebruik van de duurzame materialen? Of dankt De Frederik zijn bijzondere uitstraling juist aan de riante terrassen met de in de gevel meeontworpen plantenbakken en de prachtig aangelegde binnentuin? Eén ding is zeker, al deze kenmerken samen maken dit kleinschalige appartementencomplex tot een uniek woongebouw.

Op de Wassenaarse woningmarkt is een groot tekort aan luxe appartementen. Met de ontwikkeling en realisatie van De Frederik spelen Waaijer Projectrealisatie en BAM Woningbouw hierop in. De royale en exclusieve appartementen in De Frederik zijn naar eigen wens in te delen en bevinden zich op een prachtige en uitstekend bereikbare locatie nabij groen, strand, zee en alle dagelijkse voorzieningen die u nodig heeft en het leven aangenaam maken. Wonen in De Frederik aan de Prinsenweg is nieuw wonen in uw eigen vertrouwde omgeving. Welkom thuis!

Uw eigen paleis

De Frederik verrijst op het voormalige landgoed van niemand minder dan Prins Frederik van Oranje-Nassau (1797-1881). De kleinschaligheid van het unieke complex draagt in hoge mate bij aan de exclusiviteit ervan. Verdeeld over drie woonlagen komen 41 appartementen, maar dit aantal ligt niet vast. Het ontwerp is namelijk zo opgezet dat appartementen kunnen worden opgesplitst of samengevoegd. Dus of u nu gelijkvloers en kleiner wilt gaan wonen of juist niet aan ruimte wilt inboeten maar wel van de voordelen van een appartement wilt genieten, in De Frederik creëert u uw eigen paleis.

Van twee- tot vijfkamerappartement

Het woningaanbod is divers en varieert van een comfortabel tweekamerappartement van 96 m2 tot een riant vijfkamerappartement van maar liefst 325 m2. U heeft de keuze uit negen verschillende basistypen. Er zijn royale hotelappartementen, geriefelijke tussenappartementen en brede kopappartementen. Alle appartementen beschikken over een royale living met (half)open keuken. Ten minste één schuifpui in het woongedeelte geeft toegang tot een ruim privé-terras. Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval, bieden een weids uitzicht en halen de buitenbeleving naar binnen.

Badkamer(s) en privé-parkeerplaatsen

Kiest u voor een appartement met een woonoppervlak van minder dan 100 m2, dan heeft u de beschikking over één badkamer. De grotere appartementen zijn standaard uitgerust met twee badkamers. Afhankelijk van de grootte van uw appartement zijn in de privé-garage onder het gebouw naast een ruime berging één tot vier parkeerplaatsen voor u gereserveerd.

Co-design: op maat gemaakt

In De Frederik bepaalt u de indeling en afwerking van uw exclusieve appartement grotendeels zelf. Samen met de kopersadviseur stemt u het appartement van uw keuze geheel op uw persoonlijke woonwensen en -behoeften af. Uw appartement zal u passen als een maatpak. Wat dacht u bijvoorbeeld van een masterbedroom met walkin closet en privé-badkamer met whirlpool? Ook kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een extra slaapkamer of een study of bibliotheek aan het terras. En wilt u een compacte keuken of juist een grote woonkeuken met een kookeiland? Het kan allemaal.

Ter inspiratie

Als toekomstige bewoner heeft u bovendien inspraak in hoe de gemeenschappelijke onderdelen van het gebouw zoals de gevel en de binnentuin eruit komen te zien. Uiteraard moet bij het ontwerp van zowel het gebouw als de appartementen wel rekening worden gehouden met bepaalde randvoorwaarden. Zo zullen de meterkasten en de schachten voor luchtafvoer en water in de appartementen boven elkaar worden geplaatst waardoor de toiletten en bergingen een vaste plek krijgen. Maar verder is veel mogelijk. De plattegronden op deze site die u via de woningzoeker kunt bekijken laten slechts mogelijke indelingen zien en dienen uitsluitend ter inspiratie.

Hoogwaardige kwaliteit

Het woongebouw is ontwikkeld op basis van de uitgangspunten van WoonKeur. Met dit kwaliteitskeurmerk zijn de hoogwaardige gebruikskwaliteit, inbraakwerendheid, sociale veiligheid, toegankelijkheid, flexibiliteit, aanpasbaarheid en de levensloopgeschiktheid nagenoeg geborgd.

AHOED

AHOED = Apothekers, Huisartsen en para medici Onder Een Dak

Er wordt op dit moment onderzocht of het haalbaar is een aantal huisartsen, een apotheker en enkele andere medici in het gebouw te huisvesten. Zodra hieromtrent duidelijkheid is zal hierover via deze website worden gecommuniceerd.